Víz-, Gáz- és Fűtésszerelés | Budapest és Pest megye

+36 (30) 637 - 9534 [Tusz Balázs]

Fűtésszerelés, Fűtésbekötés

A régen beüzemelt fűtési rendszerek többsége ma már rendkívül elavult, ezért akkor is érdemes átnézetnie alaposan, ha egyébként nincs hibajelenség. A kazánok hatásfoka jelentősen megnőtt, miközben a rezsiköltségek és a környezetvédelmi előírások is egyre magasabbak.

Kiemelt szolgáltatások:

  • radiátorok telepítése
  • radiátorok mosása
  • fűtésrendszer kiépítése (radiátoros vagy padlófűtés)
  • konvektor - csere
  • gázkazán - csere
  • elavult fűtésrendszer teljeskörű felújítása

 


"Nagyon sokat gondolkodtunk, hogy radiátoros vagy padlófűtést építsünk ki a házban, mert mindkettőnek van előnye és hátránya is. Végül úgy döntöttünk, hogy is-is lesz a megoldás. A burkolt helyiségekben padlófűtés lesz, míg a szobákban radiátorok. Mindezt egy olyan gázkazán biztosítja, amivel ráadásul a melegvizet is meg tudjuk oldani, így a villanybojler árát is meg tudtuk spórolni. Mára túl vagyunk az első fűtési szezonon és abszolút nem bántuk meg, hogy így lett kiépítve a fűtési rendszer. Hibátlanul működött és kandallót már tényleg csak akkor gyújtjuk be, ha a tűz látványában akarunk gyönyörködni. :)"
Sz. Ildikó, Szolnok

"Még a régi öntöttvas radiátorok voltak nekünk a szülői házban. Azokat cseréltük most modernebb, tetszetősebb darabokra. Balázs és csapata a munkát gyorsan, minimális építési törlemékkel végezte el. Elégedett vagyok a végeredménnyel és az ára sem volt magas. Köszönöm a szakszerű munkavégzést!"
V. Bálint, Budapest

Név: *
Hiányzó / hibás név!
E-mail cím: *
Hiányzó / hibás e-mail cím!
E-mail cím: *
Hiányzó / hibás e-mail cím!
Telefonszám:
Kérdése, üzenete:
Személyes adatait csak az Adatvédelmi Nyilatkozat elfogadásával tudja elküldeni. Ez nem nekünk fontos, hanem törvényi követelmény.


Gyors, pontos munkavégzés
Kiváló ár-érték arányban
100% garanciával!

Kérdése van? Hívjon bizalommal vagy kérjen visszahívást a kapcsolat aloldalon!

Tusz Balázs
Hívás: +36 (30) 637 - 9534