Víz-, Gáz- és Fűtésszerelés | Budapest és Pest megye

+36 (30) 637 - 9534 [Tusz Balázs]

Árak, Árajánlat

Sajnos nagyon nehéz látatlanban árajánlatot adni, mert nincs két egyforma épület és megtervezett rendszer - ezért nincs két egyforma munka sem.

Minden esetben célszerű alaposan átbeszélni a megoldási lehetőségeket a tulajdonosnak a szakembereknek, mert sok esetben az interneten olvasott vagy az ismerősöktől hallott információk nem pontosak!

Egy előzetes kalkulációt telefonon is tudunk végezni, de az árajánlatot kizárólag a helyszíni felmérés után tudjuk elkészíteni. Ezzel tudjuk azt garantálni, hogy nálunk menet közben nem változnak az árak! Ha bennünket választ, nem lesznek rejtett költségek!

Azért sem szerencsés egy árlistát közzétenni az interneten, mert "ugyanazt" a munkát sokan sokféleképpen fogják elvégezni. Sok esetben a minőség rovására megy az alacsony ár és a gyorsaság, amivel hosszútávon mindig a tulajdonos jár rosszul.

Vegyünk egy konkrét példát, egy kazán kitisztítását! Sokan csak kiporszívózzák és a feladat le is van tudva. Ezzel szemben mi először alaposan kitisztítjuk (1), utána a hőcserélőt kisavazzuk (2), majd alaposan átvizsgáljuk és leteszteljük (3).

Kizárólag egy ilyen alapos, többlépcsős munkafolyamattal lehet biztosítani azt, hogy a készülék hosszútávon is megbízhatóan működjön. Minden munkánkra 100%-os garanciát vállalunk.

Végezetül néhány tájékoztató ár a leggyakoribb feladatokról, de fontos tudnia, hogy a pontos árat mindig az adott helyszín és feladat ismeretében lehet kalkulálni.

  • Gázcső fektetése: 8-10.000 Ft/m
  • Gázkazán felszerelése: 100.000 Ft
  • Fűtésrendszer kiállásonként: 35.000 Ft
  • Radiátorcsere: 20-30.000 Ft
  • Radiátor telepítés 8 db felett: 15.000 Ft / db
  • Radiátor telepítés 8 db alatt: 20.000 Ft / db
  • Zuhanykabin állítás: 40.000 Ft
  • Vízbeállás kialakítása: 30-45.000 Ft
  • Vízrendszer kiállásonként: 30.000 (falon belül, hideg-meleg-szifonnal az árban)

 

Ne kockáztasson, hanem válassza már elsőre is a végleges megoldást. Keressen bennünket bizalommal és segítünk megtalálni az Önnek legjobb megoldást.

Név: *
Hiányzó / hibás név!
E-mail cím: *
Hiányzó / hibás e-mail cím!
E-mail cím: *
Hiányzó / hibás e-mail cím!
Telefonszám:
Kérdése, üzenete:
Személyes adatait csak az Adatvédelmi Nyilatkozat elfogadásával tudja elküldeni. Ez nem nekünk fontos, hanem törvényi követelmény.


Gyors, pontos munkavégzés
Kiváló ár-érték arányban
100% garanciával!

Kérdése van? Hívjon bizalommal vagy kérjen visszahívást a kapcsolat aloldalon!

Tusz Balázs
Hívás: +36 (30) 637 - 9534